Team Esbjerg tabte tæt opgør til FC Midtjylland

Team Esbjerg viste onsdag aften gode takter og havde muligheden for en sejr - men midtjyderne løb med sejren efter 27-25 i et tæt opgør.

For Esbjerg gælder det nu kun om at slutte blandt de seks hold, der går til DM-slutspil. Team Esbjerg indtager efter nederlaget til FC Midtjylland fortsat 5. pladsen med 20 point - med Silkeborg-Voel KFUM og Odense HC lige efter sig.

Team Esbjerg møder Odense HC om 14 dage i en mulig nøglekamp om pladsen i slutspillet. 

Opgøret mod midtjyderne viste spillemæssig fremgang for Esbjerg-kvinderne.

- Der manglede nogle procenter og noget vildskab, og det er helt uforståeligt, for der plejer altid at være tænding mod Midtjylland. Vi har ellers haft en opadgående kurve og vist fine takter i Champions League-kampene, og vi graver os ikke ned efter i aften, sagde Maibritt Kviesgaard efter kampen til Team Esbjergs hjemmeside.     

Team Esbjerg og FC Midtjylland mødes igen søndag kl. 16.50 i Blue Water Dokken i returopgøret i hovedrunden af Champions League. For midtjyderne står der vigtige point om en kvartfinaleplads på spil - for Team Esbjerg er der kun ære og revanche at spille for.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.