Team Esbjerg tæt på semifinaler og medaljekamp

Med en sikker sejr på 31-25 over Viborg er Team Esbjerg nu meget tæt på en direkte plads i semifinalerne og dermed kampen om medaljer og det danske mesterskab.

For anden sæson i træk er Team Esbjerg snublende nær en direkte plads i semifinalerne og dermed kampen om medaljer og det danske mesterskab.

Det ligger fast efter, at klubben med en disciplineret og i perioder flot indsats i anden halvleg mod Viborg HK afsluttede de 14-dobbelte danske mestres serie på ni kampe som ubesejret og sikkert vandt 31-25.

- Vi tager ikke noget for givet, men dette var et stort skridt på vejen mod semifinalen, og vi spillede en fin kamp. Vi tager dog en kamp ad gangen og skal lige vinde den næste kamp for at være helt sikker, siger cheftræner Lars Frederiksen til Team Esbjergs hjemmeside.

Hos Team Esbjerg fik Ida Bjørndalen comeback efter sin fødsel og indledte med en sikker scoring på et fløjgennembrud og en frispilning.Team Esbjerg vil efter femtesidste spillerunde have mindst fem points forspring til tredjepladsen inden næste kamp, mødet med HC Odense i Blue Water Dokken, 24. februar.