Team Esbjergs håndboldkvinder vil også i Final Four

Onsdag vil Team Esbjergs kvinder forsøge at gentage Ribe-Esbjergs håndboldherrer og erobre en plads i pokalturneringens Final Four. Det kræver sejr over de regerende danske mestre Nykøbing Falster.

Team Esbjerg er kommet godt fra start i ligaen og har hidtil kun tabt en enkelt kamp - nemlig sæsonpremieren i Blue Water Dokken med 26-24 mod netop Nykøbing Falster.

- Vi spillede ikke vores bedste kamp mod dem i september, men er nu på vej i den rigtige retning, og det ser bedre og bedre ud. I de kommende kampe kommer de store modstandere, og jeg er fortrøstningsfuld om, at vi kan lægge et lag eller to på, siger Team Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen. 

For ham er nøglen til sejr i aftenens pokalopgør at stække Kristina ”Mulle” Kristiansens muligheder for at udfolde sig og lave indspil til de stærke stregspillere. Hun er motoren i modstandernes bagkæde, hvor et andet vigtigt tandhjul er den godt skydende svensker, Johanna Westberg. 

Team Esbjerg er i en sæson uden europæisk håndbold særligt ambitiøs i begge de hjemlige turneringer.

- Det handler om, at vi gerne vil være med i toppen, og det ville være fedt at være med ved et flot Final Four-stævne i Santander Cup, siger Jesper Jensen. 

Team Esbjergs trup er uændret, altså fortsat uden de skadede Maibritt Kviesgaard og Sofie Blichert-Toft. Der er kampstart i Blue Water Dokken klokken 20.30, og opgøret kan også følges på TV 2 Sport.