TV der bevæger dig

Team Esbjergs håndboldkvinder vil også i Final Four

- Det handler om, at vi gerne vil være med i toppen, og det ville være fedt at være med ved et flot Final Four-stævne i Santander Cup, siger cheftræner Jesper Jensen. Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017

Onsdag vil Team Esbjergs kvinder forsøge at gentage Ribe-Esbjergs håndboldherrer og erobre en plads i pokalturneringens Final Four. Det kræver sejr over de regerende danske mestre Nykøbing Falster.

Team Esbjerg er kommet godt fra start i ligaen og har hidtil kun tabt en enkelt kamp - nemlig sæsonpremieren i Blue Water Dokken med 26-24 mod netop Nykøbing Falster.

- Vi spillede ikke vores bedste kamp mod dem i september, men er nu på vej i den rigtige retning, og det ser bedre og bedre ud. I de kommende kampe kommer de store modstandere, og jeg er fortrøstningsfuld om, at vi kan lægge et lag eller to på, siger Team Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen. 

Læs også Slutspurt sender Ribe-Esbjerg i Final Four

For ham er nøglen til sejr i aftenens pokalopgør at stække Kristina ”Mulle” Kristiansens muligheder for at udfolde sig og lave indspil til de stærke stregspillere. Hun er motoren i modstandernes bagkæde, hvor et andet vigtigt tandhjul er den godt skydende svensker, Johanna Westberg. 

Team Esbjerg er i en sæson uden europæisk håndbold særligt ambitiøs i begge de hjemlige turneringer.

- Det handler om, at vi gerne vil være med i toppen, og det ville være fedt at være med ved et flot Final Four-stævne i Santander Cup, siger Jesper Jensen. 

Team Esbjergs trup er uændret, altså fortsat uden de skadede Maibritt Kviesgaard og Sofie Blichert-Toft. Der er kampstart i Blue Water Dokken klokken 20.30, og opgøret kan også følges på TV 2 Sport.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden