Team Skovtrold inviterede til ræs i mudder

I Seests gamle grusgrav var der inviteret til ræs i mudder. Her kunne man medbringe sin firehjulstrækker og få lov til at afprøve og udfordre alle køretøjets kræfter.

Mudder, masser af hestekræfter og mænd, der viser sig frem for hinanden.  Det er opskriften på mandehørm og firehjulstræk, når Team Skovtrold inviterer til arrangement i Seest Grusgrav.

Her kan man medbringe sin egen firehjulstrækker og køre rundt og få mudder på motorhjelmen.

- Det er fedt! Der er en fed følelse, det er det virkelig, siger Morten Olesen.

quote

Det er skidt sjovt. Det er jo sjovt at lægge alt det der tøsefnidder på hylden, og så simpelthen bare få lov til at være en af drengene. Det er noget helt andet, end vi er vant til, men det er skægt. 

Stinna Kjeldsmark Jensen, Egtved

Selvom det er drengene, der giver den gas, så er det en kvinde, der står bag arrangementet.  

- Det gør jeg, fordi jeg kan. Jeg elsker, når ungerne finder noget, de interesserer sig for, og jeg kan se, at det er godt for dem – så er jeg også klar til at støtte op om det, siger Vicki Uth Mikkelsen, som er arrangør.

Kraftfulde biler, mudder og vild kørsel kan også være noget for damerne. Stinna Kjeldsmark Jensen fra Egved er en af dem, som deltog i arrangementet.

- Det er skidt sjovt. Det er jo sjovt at lægge alt det der tøsefnidder på hylden, og så simpelthen bare få lov til at være en af drengene. Det er noget helt andet, end vi er vant til, men det er skægt, siger hun. 

Stinne Kjeldsmark Jensen fortæller, at kvinderne står for mange af de praktiske ting, som mændene ikke lige tænker over. 

- Når klokken bliver 12, er de jo sultne, som jeg ved ikke hvad, og så er de jo lykkelig for, at vi er med. Så har vi sørget for, pølserne er lunet og sodavandene er kolde.

Den fordeling passer Morten Olesen godt. 

- Jeg tror, at kvinderne tænker, at vi bare kører rundt dernede og hygger os, så de sidder bare og snakker - men så har vi jo også styr på dem.

De sidste to weekender har 'Team Skovtrold' holdt firehjulstræk i grusgraven i Seest. Det bliver kørt igen den første weekend i december.