TV der bevæger dig

Teenagere truet med køkkenkniv

Det var her på dæmningen, at de to drenge fik dødstrusler Foto: Google Maps

Lørdag formiddag blev to teenagedrenge truet på livet af en tatoveret mand. Nu beder Politiet om hjælp til at finde gerningsmanden.

Klokken 11:45 lørdag formiddag fik to teenagedrenge på 16 og 17 år sig en ubehagelig oplevelse. En tatoveret mand mellem 20 og 30 år truede drengene med en stor køkkenkniv, da de på deres knallerter var på vej over dæmningen fra Augustenborg til Sønderborg.

Manden råbte efter drengene og gik henimod dem med køkkenkniven løftet. De to drenge stak af på deres knallerter. Teenagedrengene kender ikke manden, der fremsatte truslerne, og det er uvist, hvorfor de blev truet. Men de har givet en god beskrivelse af gerningsmanden, og derfor håber Syd- og Sønderjyllands Politi, at offentligheden kan hjælpe med at finde manden.

- Vi vil meget gerne have hjælp til at finde manden, som truede de to drenge. For han skal jo sigtes for at fremsætte dødstrusler. Så hvis der er nogen, der ved noget, så vil vi meget gerne høre fra dem, siger Vagtchef Søren Strægaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Signalement af gerningsmanden

  • 20-30 år
  • Dansk af udseende
  • Cirka 190 centimeter høj
  • Kort brunt hår (ikke karseklippet)
  • Tatoveret på brystet
  • Havde på gerningstidspunktet bar overkrop og sorte bukser på

Hvis du har oplysninger i sagen, så kontakt Syd- og Sønderjyllands Politi på 114.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden