TV der bevæger dig

Therese forsvundet i usædvanlig lang tid: Set i Sydjylland

15-årige Therese Jakobsen har været væk i over en måned. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

15-årig efterskoleelev forsvundet siden 1. juni. Vidner har set hende ved Grindsted, Esbjerg, Juelsminde og Horsens.

Den 15-årige Therese Jakobsen fra Randers er efterlyst af Midt- og Vestjyllands Politi.

Pigen har været væk i over en måned. Hun forlod sin efterskole vest for Nymindegab den 1. juni og har senest været i kontakt med navngivne personer den 9. juni.

Læs også 14-årig pige atter hjemme efter fire måneders forsvinden

Politiets efterlysning har resulteret i flere henvendelser, men ikke nogen, der har ført til, at hun er blevet fundet. Blandt andet er hun set fire gange i Sydjylland.

Det er usædvanligt, at en så ung pige er væk i så lang tid.

Heine Bærentsen, politiassistent, Midt- og Vestjyllands Politi

- Vidner fortæller, at de har set hende i slutningen af juni måned på en rasteplads ca. 10 km syd for Grindsted, og ca. en uge tidligere fik vi et tip om, at hun var på en adresse i Juelsminde, hvor vi dog ikke fandt hende. Samtidig har hun muligvis taget toget fra Horsens mod Fredericia, siger Heine Bærentsen, politiassistent hos Midt- og Vestjyllands Politi i Holstebro, til TV SYD.

Han fortæller, at bekendte overfor politiet har forklaret, at de kørte hende fra Haderslev til hendes stedfar i Esbjerg lørdag den 9. juni. 

- Det er vores teori, at nogen formentlig holder hende skjult. Ellers er det mærkeligt, at en 15-årig pige kan gå under radaren så lang tid, siger Heine Bærentsen, der også oplyser, at sporing af hendes mobil ikke har givet noget resultat.

Han har aldrig før oplevet, at en pige i den alder har været forsvundet så længe.

- Det er usædvanligt, at en så ung pige er væk i så lang tid, siger han.

Therese Jakobsen forlod Sdr. Bork Efterskole den 1. juni 2018.

Midt- og Vestjyllands Politi har ikke oplysninger, der tyder på, at der skulle være sket en forbrydelse, men ønsker hende hjem. Politiet vil derfor gerne høre enten fra Therese selv eller fra personer, der ved, hvor hun opholder sig. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu