Thomas Banke: Der skal et skarpt navn til

Thomas Banke afviser den nu tidligere folketingskandidat Niels Martin Vinds påstand om, at bestyrelsen i Venstre i Fredericia har begået et komplot. Han er overrasket over kandidatens afgang.

Den tidligere borgmester i Fredericia, Thomas Banke, siger, at han ikke har blandet sig i lokalbestyrelsens arbejde. Han afviser at der er fløjkrig i Venstre, og at han er en del af et komplot mod Niels Martin Vind.

-Overhovedet ikke. Jeg blev meget overrasket over at høre, at Niels Martin (Vind red.) har valgt at trække sig, siger Thomas Banke til TV SYD.

Han mener, at Niels Martin Vind har dummet sig ved at tage sagen i pressen, i stedet for at holde det internt. Han håber nu, at bestyrelsen i Venstre i Fredericia kan få arbejdsro til at finde den rigtige folketingskandidat.

-Der skal en Fredericia-politiker på Christiansborg igen. Det har byen virkelig brug for. Derfor skal der et skarpt navn til.

Er det skarpe navn dig?

-Jeg har ikke noget på tegnebrættet. Jeg er meget overrasket over hans afgang, så det er ikke noget, jeg har overvejet, siger Thomas Banke.