Thyge Nielsen: Jeg har mine betænkeligheder

Formanden for præhospitaludvalget i Region Syddanmaark har sine betænkeligheder ved, at Karsten Hønge, SF, har modtaget 10.000 kroner af Reddernes Landsklub, der udelukkende har Falckreddere som medlemmer.

Thyge Nielsen, V, der er formand for præhospitaludvalget i Region Syddanmark, er kritisk over for det etiske perspektiv i, at Karsten Hønge har modtaget en pose penge fra Reddernes Landsklub, samtidig med at han har været kritisk over for Bios, der overtager ambulancedriften i Region Syddanmark.

- Det er fuldt legalt. Politikere får jo penge mange steder fra, men jeg kan da godt have mine betænkeligheder i lige netop den her sag, siger Thyge Nielsen til TV SYD.

Og det er blandt andet nogle etiske overvejelser, som Thyge Nielsen gør sig.

- Det her har jo noget med moral at gøre. Man kan have etiske skrupler, men det må Karsten Hønge jo afgøre med sig selv, siger Thyge Nielsen og påpeger, at Karsten Hønge også har været meget aktiv i kritikken af eftervederlag.

- Når man tænker på, hvor aktiv Karsten Hønge har været i at fordømme andres vederlag, så kan man jo spørge, om moral er godt, og om dobbeltmoral så er dobbelt så godt.

Hør hvad Thyge Nielsen siger til, at Karsten Hønge har fået penge af Reddernes Landsklub (Varighed: 00:45).