TV der bevæger dig

Ti Trin Ned nomineret til Årets Restaurant

Mette Hvarre Gassner har prøvet at vinde fine priser før. Nu går de efter endnu en i Ti Trin Ned.

Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia er blandt de seks, som er nomineret til at blive Årets Restaurant. Det er Den danske Spiseguide, som står bag udvælgelsen.

Den Danske Spiseguide, som gerne vil være en dansk udgave af Guide Michelin, har også sendt kælderrestauranten i Norgesgade i finalen i kategorierne Årets dessert, Årets ost og Årets kokkeprofil.

Mette Hvarre Gassner blev for fire år siden kåret til Årets Kok - og restauranten har flere gange været nomineret til Årets Restaurant - dog uden at vinde.

Ti Trin Ned er oppe mod københavnske kolleger fra Alberto K, Kong Hans Kælder og Studio. De øvrige nominerede er Lieffroy fra Nyborg og ET fra Aarhus.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden