Tidligere Esbjerg-træner skal føre U21-landsholdet til OL

Den tidligere Esbjerg-træner Niels Frederiksen bliver cheftræner for Danmarks U21-landshold i fodbold, der skal deltage ved OL i Rio næste år, meddeler DBU.

Niels Frederiksen blev fyret i Esbjerg for et par uger siden efter det forsmædelige nederlag på hjemmebane til Sønderjyske.

Niels Frederiksen tiltræder pr. 1. september og er derfor med, når U21-landsholdet i næste uge tager til Tyskland og Ukraine, hvor to vigtige forberedelseskampe venter.

Talentudviklingschef Flemming Berg glæder sig over den nye U21-landstræner og ser frem at arbejde sammen med Niels Frederiksen, som har en bred erfaring inden for talentudvikling og som træner:

- Med Niels Frederiksen får vi en træner med gode resultater og stærk erfaring og ikke mindst rigtig god indsigt i at arbejde med unge spillere. Det er en styrke, at Niels kan tiltræde med det samme, så han sammen med assistenttræner Henrik Clausen kan udvikle holdet til de næste venskabskampe, så alle er klar til de vigtige EM-kvalifikationskampe i oktober, siger Flemming Berg til DBUs hjemmeside.