TV der bevæger dig

Tilbydes julebonus, hvis de får kollega til at skifte til BIOS

00:52

BIOS lokkerme jule-bonus på 600o kr, hvis de ansatte får lokket nye kolleger til. (TV SYD-arkiv)

1 af 2

En julebonus på 6000 kr. skal lokke de reddere, som allerede har kontrakt med hollandske BIOS, til at hverve kollegaer til at skifte. Det viser et brev, som JydskeVestkysten er kommet i besiddelse af.

Brevet er sendt til de knap 300 reddere, som på nuværende tidspunkt har skrevet kontrakt med BIOS, som overtager ambulancekørslen i det meste af Region Syddanmark om halvanden måned.

Redderne og den ny kollega skal have skrevet under på en ansættelseskontrakt inden den 27. juli 2015, og begge skal være ansat

i BIOS med udgangen af 2015, fremgår det af brevet.

"Hvis ovenstående er opfyldt, vil du få din bonus udbetalt sammen med din december-løn," står der i brevet.

- Det er et faktum, at vi gerne vil have flere reddere med om bord, siger HR-chef hos BIOS, Jan Christian Klampe til JydskeVestkysten. Jeg tror ikke, at det vil komme til at lave et decideret jordskred i forhold til antallet af ansøgninger. Men jeg håber på, at det kommer til at give noget.

BIOS skal bruge 550 reddere på de 36 ambulance-stationer i Syd- og Sønderjylland og på Fyn. Ved seneste status, den 2. juli, var der ansat 285 reddere. Dertil kommer ca. 70 tyske reddere, som er i gang med at lære dansk.

BIOS forventer at kunne starte udrykningstjenesten med 450 reddere., så der mangler stadig knap 100 mand.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden