Tilfreds Sønderjyske-cheftræner: Det bliver tæt igen på søndag

Sønderjyske Ishockey fik den anden sejr i årets semifinaleserie. Esbjerg har dog fortsat overhånden, og søndag venter endnu en dyst.

Det var lige før, taget lettede i SE Arena, da Thomas Spellings forløsende 2-1-scoring fredag aften sendte de sønderjyske tilskuere i ekstase for en stund.  Den vigtige scoring gør nemlig, at Sønderjyske reducerede stillingen i semfinaleserien til 3-2 til Esbjerg Energy, der ikke udnyttede deres første matchbold. Og umiddelbart efter kampen var det derfor en tilfreds cheftræner fra Sønderjyske.

- Det var endnu en utrolig tæt kamp. Det var nok den bedste defensive præstation fra vores side i serien. Vi havde ryggen imod muren, men vi kæmpede bravt, siger Dan Ceman til SIS TV.

Selvom Esbjerg Energy missede den første af tre matchbolde, så er presset dog fortsat på Sønderjyske, der skal vinde de to sidste kampe for at gå i finalen. Første dyst er allerede på søndag i Granly Hockey Arena.

- De to kampe i Esbjerg kunne være gået begge veje, men vi har lavet nogle små justeringer – blandt andet i defensiven. Det her var endnu en tæt kamp, og det venter nok også på søndag, mener Dan Ceman, der bliver suppleret af den danske back Michael Eskesen: 

- Tredje periode i Esbjerg og kampen i dag (fredag, red.) minder lidt om hinanden. Jeg forventer egentlig, det bliver noget lignende på søndag. Det er en super vigtig kamp, og al fokus er lagt over på den nu, siger han.

Du kan se interviews med Dan Ceman og Michael Eskesen her:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.