TV der bevæger dig

Tirsdagens overblik: Sådan bliver dagen

 

Rybners i Esbjerg vil være landets fjerde gymnasium, der bliver totalt røgfrit. Eleverne må ikke smøge den nogen steder overhovedet, så længe de er i skole. Det er godt, men det er hårdt arbejde, advarer skole med erfaring i "røgfri skoletid".

På det tyske mindretalsskole Fördeschule i Gråsten siger børnene hr. og fru til deres lærer. Det er gammel tradition, og de holder på tonen. Det smitter ifølge skolen også af på resten af omgangstonen. Når eleverne går ud efter 7.klasse, får de besked på, at de godt må bruge lærernes fornavn, men alligevel hænger tiltaleformen ved.

Siden kl. tre i nat har der været ildebrand i en landejendom i Øster Terp ved Løgumkloster. Der var ingen mennesker hjemme i huset. Her til morgen er branden slukket, men arbejdet med efterslukning er stadig igang. Brandårsagen er ukendt, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Trafik

Tirsdag morgen kører der færre tog mellem Esbjerg og Fredericia, og der er længere rejsetid med de tog,  som kører. Det oplyser DSB. De forventer normal drift fra kl. 9.30.

Husk, at du altid kan følge de helt aktuelle meldinger om biltrafikken på trafikken.dk og for tog på DSB og Arriva.

DMI: Efter en stjerneklar og frostkold nat med temperaturer ned til minus 5 grader kommer der tirsdag først på dagen lidt eller nogen sol og mest tørt vejr, og temperaturerne stiger til mellem 2 og 4 graders varme. I løbet af eftermiddagen bliver det overskyet, og der kan falde slud eller sne. 

Tak, fordi du læste med. 

Med venlig hilsen

Søren Vesterby.

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu