TV der bevæger dig

Tirsdagens overblik: Deadline nærmer sig i stor vejsag

Klagefristen for ekspropriation af Skovgårdsvej i Vejen - også kendt som vejen i Vejen, der er i vejen ifølge Vejen Kommune, udløber denne uge. Kommunens politikere besluttede 22. januar at ekspropriere området igen. Den beslutning har fire ugers klagefrist.

LykkeLigaen er på vej til Grindsted. Dermed kan børn med udviklingshandicap og specielle behov se frem til at spille håndbold med ligestillede. Den første træning finder sted i eftermiddag i hal 3 i Magion fra klokken 14.30 til 15.30.

På Brædstrup Skole er der indkaldt borgermøde, hvor emnet er de lukningstruede lokale busruter

Der blev uddelt Michelin-stjerner i aftes under stor mediebevågenhed, og tre af områdets restauranter bevarede deres anerkendelse. Henne Kirkeby Kro har fortsat to stjerner, mens Ti Trin Ned i Fredericia og MeMu i Vejle begge én Michelin-stjerne. 

Trafikken glider uden problemer på vejene ifølge Vejdirektoratet. Men flere Arriva-tog er aflyst. Det gælder RA 5117 mellem Esbjerg og Varde med afgang kl. 07:29, 111 mellem Outrup og Nr. Nebel afgang kl. 08:37 og 112 mellem Nr. Nebel og Outrup med afgang kl. 08:54. Der er indsat taxa med afsætning.

Du kan altid tjekke biltrafikken på trafikinfo.dk, busruter på Sydtrafik og Midttrafik og tog hos DSB og Arriva.

Tirsdagens vejr bliver lidt køligere end de seneste dage med temperaturer på 6 til 7 grader. Morgenen bliver overskyet  og med regnbyger. Ud på eftermiddagen holder det igen tørt og vi får lidt sol. Vinden bliver frisk det meste af dagen.

Tak, fordi du læste med

Med venlig hilsen

Jesper Sørensen

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu