TM Tønder tabte til KIF Kolding København med æren i behold

KIF Kolding København fik søndag aften endelig en sejr i ligaen - men TM Tønder tabte med ære 26-22 i en stopfyldt hal.

Det var KIFs første sejr siden slutningen af september.

Det var en fyldt Tønderhal, der tog imod gæsterne, der hurtigt satte sig på spillet og kom foran 12-6 og kunne gå til pause med en føring på 16-10.

TM Tønder kom ind til 2.halvleg med stærkt forsvarspil og ikke mindst redninger i målet som havde været en mangelvare i 1.halvleg. Kampen var tæt det meste af 2. halvleg og da TM Tønder kom på 18-19 var jublen stor.

KIF Kolding scorede dog hurtigt fire mål og øgede til 23-18, hvorefter kampen var afgjort.

TM Tønders næste opgave er ude mod SønderjyskE om små 2 uger søndag den 13. november, mens KIF Kolding lørdag den 12. november møder GOG i Kolding.