Tønder Bank: Overskud på 14 millioner

Bestyrelsen har godkendt årsregnskabet for 2011. Resultatet før skat blev et overskud på 14,2 mio. kroner mod et overskud på 11,3 mio. kroner i 2010.

I betragtning af de vanskelige tider er bankdirektør i Tønder Bank Mogens Mortensen meget tilfreds med bankens resultat for 2011.

- Der har været skrevet mangt og meget om at kunderne ville flytte deres indlån fra de små banker til de store. Det har ikke på nogen måde holdt stik. Tværtimod er bankens indlån vokset med næsten 10 procent. Vi betragter denne fremgang på indlånssiden som et udtryk for, at vi nyder kundernes tillid, og at de er overbeviste om, at vi passer godt på deres penge.

Kun en brøkdel af overskud fra 2007

I 2007 var bankens overskud før skat på hele 44 millioner kroner, og i 2009 var det faldet til 18,3 millioner kroner, så der er stadig et stykke vej til overskuddet fra før finanskrisen.

- Selv om årets resultat fortsat bærer præg af eftervirkningerne af finans- og gældskrisen, så viser regnskabet så mange positive sider, at vi er fortrøstningsfulde og fulde af gå på mod, hvad angår fremtiden, slutter bankdirektør Mogens Mortensen.