TV der bevæger dig

Tønder banker på til håndbold-ligaen

Inden de to oprykningskampe mod Nordsjælland får Tønder muligheden for at teste sig mod et andet ligahold, når Århus Håndbold den 7. april gæster Tønder i pokalturneringen.Foto: Henning Andersen, TM Tønder.

TM Tønder banker på for at få en plads i den bedste række. Med en 2.-plads i 1. division skal Tønder nu ud i to kvalifikationskampe om en plads i ligaen.

Lørdag blev sidste runde i 1. division i håndbold spillet. I hele sæsonen har TM Tønder og Randers kæmpet om 1.-pladsen, der udløser direkte oprykning til ligaen.

Begge hold har skilt sig ud i toppen med samme pointstal - men med Randers bedst i de indbyrdes opgør. En sejr kunne derfor skaffe Tønder direkte oprykning til ligaen, hvis Randers HH samtidig tabte deres kamp. Tønder gjorde sit med sejr  på 32-29 hjemme over Otterup, men da Randers HH vandt over HIK, skal TM tønder ud i to kvalifikationskampe om en plads i ligaen. Her er modstanderen Nordsjælland Håndbold, der sluttede næstsidst i ligaen.

De to kampe spilles i løbet af april - og forinden får Tønder muligheden for at teste sig mod et andet ligahold, når Århus Håndbold den 7. april gæster Tønder i pokalturneringen.

Hvis det lykkes Tønder at få tilkæmpet sig en plads i ligaen får Syd-og Sønderjylland fire hold i den bedste række i næste sæson, hvor Ribe-Esbjerg, Sønderjyske og KIF Kolding København så  vil være blandt modstanderne.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden