Tønder henter topresultat på Fyn

Håndboldherrerne fra TM Tønder fortsætter med at imponere efter sejr på udebane mod GOG. Sønderjyske måtte skuffende nøjes med uafgjort i deres kamp.

Med en storspillende Kristian Stoklund i spidsen fik oprykkerne fra Tønder lørdag sin anden sejr i Håndboldligaen.

Sejren den blev på 29-27 efter noget af et drama, hvor TM Tønder først til allersidst trak det længste strå. GOG førte det meste af kampen, men ikke mindst på grund af 11 scoringer fra Kristian Stoklund fik TM Tønder vendt kampen.

TM Tønder er nu placeret på en niendeplads i ligaen og har fået en fornuftig start på den første svære sæson i den bedste række. På fredag venter der et spændende lokalopgør i Tønderhallerne, når Ribe-Esbjerg kommer på besøg.

I Sønderborg lykkedes det heller ikke i tredje forsøg for Sønderjyske at få en hjemmesejr i Skansen. I kampen mod Mors/Thy var hjemmeholdet ellers foran i hele anden halvleg, men blev alligevel indhentet til sidst og kampen endte derfor 28-28.

Sønderjyske havde til allersidst muligheden for at vinde kampen, men Jonas Samuelsson brændte et straffekast i kampens sidste sekunder.

Sønderjyske er placeret lige under TM Tønder i tabellen og skal torsdag møde Skjern på udebane.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.