TV der bevæger dig

Tønder og de kongelige siger farvel til borgmesteren

Laurids Rudebeck begraves fra Tønder Kristkirke Foto: Tønder Kristkirke

Laurids Rudebeck bliver onsdag begravet fra Tønder Kristkirke. Alle er velkommen til at deltage.

Både repræsentanter fra kongehuset og fra regeringen kommer, og der forventes op mod 1000 deltagere, når Tønders borgmester Laurids Rudebeck onsdag eftermiddag bliver begravet.

Kongehuset oplyser, at D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie deltager, og fra regeringen vil minister for børn, undervisning og ligestilling, Ellen Trane Nørby, være repræsenteret.

Begravelsen finder sted kl. 13.30 fra Tønder Kristkirke og efterfølgende føres kisten til kirkegården ved Ribe Landevej. Deltagerne følger kisten til fods på den godt én km lange rute.

Der er plads til 900 i Tønder Kristkirke, men de står klar med ekstra stole, hvis det bliver nødvendigt, oplyser kirken til TV SYD.

Både begravelsen og den efterfølgende mindesammenkomst fra kl. 15-17 på ECCO Conference Centre er for alle, der har lyst til at deltage, oplyser Tønder Kommune.

De tre øvrige sønderjyske borgmestre, regionsrådsformand Stephanie Lose og Toosbuy-familien deltager også i begravelsen.

Familien til Laurids Rudebeck har oplyst, at i stedet for blomster og kranse kan man betænke ”Laurids Rudebecks Mindefond”.

Fonden har kontonr. 2451-0567337006.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden