TV der bevæger dig

Tønder vil have endnu flere bryllupper

Tønder Kommunes borgerservice tager sig af cirka 1.700 udenlandske vielser om året - og det skal gerne øges.

En ide-konference skal sætte skub i udvikling af Tønder Kommune som attraktiv bryllupsdestination. 1700 udenlandske vielser om året skal gerne blive til endnu flere og dermed øge turistindtægterne.

Konferencen finder sted den 27. maj på Klægager i Ballum.

Tønder Kommunes borgerservice tager sig af cirka 1.700 udenlandske vielser om året, og det gør kommunen til en af de største aktører på borgerlige udenlandske vielser i Danmark.

Omkring 2/3 af de udenlandske par vælger at overnatte i Tønder Kommune, og disse par efterspørger ofte ydelser som f.eks. frisør, vielsesringe, overnatning mv., når de første gang tager kontakt til borgerservice.

- Tønder Kommunes potentiale hvad angår de udenlandske vielser er slet ikke nået endnu, siger Tønders borgmester Laurids Rudebeck, (V).

- Nu skruer vi op for charmen og går efter både at udvide antallet af udenlandske vielser og skabe meromsætning til områdets turist- og detailaktører. For at kunne gøre det har vi brug for alle gode ideer og input fra dem, der i hverdagen møder brudeparrene, hvad enten det er frisøren, blomsterhandleren, hotel- eller caféejeren, fotografen og alle andre, siger eller andre, siger Laurids Rudebeck.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden