TV der bevæger dig

Tønder vil sælge populær campingplads

Lakolk Strand Camping - sat til salg for minumum 35 mio. kr.

Den populære campingplads, Lakolk på Rømø, bliver sat til salg for minimum 35 millioner kroner. Sælgeren er Tønder Kommune.

- En privat ejer har helt klart bedre forudsætninger for at udvikle campingpladsen og foretage de nødvendige investeringer til at sikre en moderne og tidssvarende plads med de faciliteter, campisterne efterspørger, siger borgmester Laurids Rudebeck. Et salg kan således understøtte vores potentialeplan for Lakolk og vil derfor være til gavn for den samlede turisme på Rømø og i Tønder Kommune..

Politikerne vil gerne se mulige købere an. Derfor vil der være en præ-kvalifikation. Og det er ikke kun prisen, kommunen vil se på. Også planer for udvikling af pladsen og købers visioner spiller ind.

Lakolk Strand Camping på den populære ferieø i Vadehavet har et samlet areal på godt 153.000 kvadratmeter. På pladsen er der omkring 1.000 enheder, og pladsen har næsten 150.000 overnatninger om året. Lakolk Strand Camping hører dermed til en af de største og mest attraktive campingpladser i Danmark.

Driften af pladsen giver et årligt overskud på ca. 4,5 mio. kr.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden