TV der bevæger dig

Tog kører igen efter mystisk togstop

Strækningen mellem Vojens og Vamdrup blev ramt af mystisk togstop (Arkivfoto)

Togene kører igen mellem Vamdrup og Vojens. Trafikken var afbrudt i tre timer, hvor politiet og Banedanmark frygtede, at en person var hoppet ned på toget og havde kortsluttet køreledningerne.

Passagerer havde hørt et bump på togets tag, da tovet kørte under en bro. Samtidig blev strømmen afbrudt - og det fik togpersonalet til at frygte, at en person var sprunget ned på toget i farten.

Mange hunde

Politiet rekvirerede hundepatruljer fra store dele af Sønderjylland. Der blev afsøgt en strækning på 7,5 kilometer - på begge sider af banelegemet.

Der blev heldigvis ikke fundet nogen person. Men en undersøgelse afslørede, at der lå en død fugl på toget. Og tæt ved broen, hvor passagererne hørte bumpet, lå en større fugl, som også var død.

Togene igang igen

Banedanmark undersøger, hvorfor køreledningen blev kortsluttet.

Kortslutningen betød, at toget strandede på strækningen. Der blev rekvireret et diesellokomotiv til at trække toget til Vamdrup, hvor passagererne kunne lukkes ud og komme videre i bus.

Efter uheldet var strækningen lukket i tre timer. Lidt over middag blev banen åbnet igen. I den mellemliggende tid blev tog-passagererne fragtet med busser mellem Vamdrup og Vojens.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu