TV der bevæger dig

Tog moderne biografcenter i brug

1000 balloner markerede åbnngen af Panorama- Fredericia (Foto: Frdericia Kommune)

Borgmester Thomas Banke klipper den røde snor i en af de fire biografsale. Til venstre for borgmesteren ses Helle og Lars Broen. (Foto: Fredericia Kommune)

1 af 2

Fredericia fik fredag aften sit nye biografcenter. Åbningen blev markeret med, at lokale skoleelever sendte 1000 balloner til vejrs.

Panorama-Fredericia biografcentret er indrettet i et nyt butikcenter på 24.000 kvadratmeter, hvoraf en trediedel er brugt til gratis parkeringspladser.

Eksklusive dobbeltsæder

Desuden indeholder centret et Føtex, en Hennes & Mauritz-butik og flere andre butikker. I bygningen er også plads til tandlæger, skoleltandplejen, øjenklinik og boliger.

Biografen har fået fire store sale - med eksklusive dobbeltsæder.

Filmene vises digitalt. Det vil sige fra en computer i den bedste kvalitet, som kan fås for penge i dag.  Alle fire sale kan styres fra en central computer, og folkene biografen, Lars og Helle Broen, kalder det Danmarks mest moderne digitale biograf.

Borgmester klippede snor

Åbningen blev foretaget af borgmester Thomas Banke (V), som var meget stolt over, at Fredericia kan tilbyde borgerne en biograf og en midtby med mange butikker og gratis parkering...

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden