TV der bevæger dig

Torsdagens overblik: Sådan bliver dagen

Torsdag forelægger der en undersøgelse af indeklimaforholdene på Sønder Otting Skole i Haderslev Kommune. Trods en nylig renovering af skolens bygninger for 10 millioner kroner, frygtes det, at Sønder Otting Skole atter er ramt af skimmelsvamp.

I eftermiddag har fiskeriminister, Eva Kjer Hansen (V), inviteret Danmarks Naturfredningsforenings præsident Maria Reumert Gjerding med til Vester Nebel Å. Åens natur er genoprettet i samarbejde mellem lodsejere og lokale, frivillige lystfiskere. Det har øget bestandene af ørreder og smerling.

Det har været en meget stille nat. Det har også sat sit præg i de to politikredse, der ikke har haft store opgaver at tage sig af. Hos Syd- og Sønderjyllands Politi fortæller vagtchefen, at der kun har været otte opkald til vagten siden midnat - det er blot en tredjedel af det normale antal opkald. 

Fra morgenstunden er der risiko for glatte veje, så kør forsigtigt. Ellers er der ingen meldinger om problemer på hverken vejene eller skinnerne i vores område.

Husk, at du altid kan følge de helt aktuelle meldinger om biltrafikken på trafikken.dk og for tog på DSB.

Torsdag bliver mest skyet, og i eftermiddagens løb kommer der lidt nedbør af og til - mest som regn eller slud. Temperaturerne stiger i løbet af dagen til mellem 1 og 5 graders varme. Det bliver lunest ved Vestkysten og Vadehavet, og vinden bliver efterhånden svag til jævn fra sydvest og vest.

Tak, fordi du læste med og god torsdag!

De bedste hilsener

Line Guldager Hansen

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu