TV der bevæger dig

Torsdagens overblik: Sådan bliver dagen

Torsdag aften er der generalforsamling og borgermøde i Foreningen Als-Fyn Broen, der ønsker en fast forbindelse mellem Als og Fyn. Her svarer Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen (S) og sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) samt Benny Engelbrecht (S) på, hvordan det står til med projektet om en bro. 

Kan du lide dansere i afslørende kostumer? Så kan du i dag tage i teateret, hvor Teater Malstrøm har premiere på opfølgeren til deres forestilling fra foråret 2018. Den nye forestilling hedder Burlesque II og er en en blanding af skuespil, dans og strip. Forestillingen finder sted i Det Bruunske Pakhus i Fredericia og vil spille i dag og frem til d. 13 april. 

Tønder Festival har torsdag morgen offentliggjort det økonomiske resultat af sommerens festival. Det endelige regnskab viser et årsresultat på 2.145.215 kroner for Tønder Festival Forening. 971.636 kroner vil blive udloddet til almennyttige formål, som kommer kultur- og musiklivet i Tønder Kommune til gode. 

En 59-årig mand mistede onsdag aften livet ved en arbejdsulykke på en landejendom nær Grindsted. Manden blev fundet klemt ihjel under en kartoffelhøster. Arbejdstilsynet skal nu undersøge, hvad der gik galt, oplyser Sydøstjyllands Politi.

En væltet lastbil generer morgentrafikken på motorvej E45 mellem Kolding og Vejle i nordgående retning. Lastbilen er væltet kort før motorvejskryds Skærup. Du kan altid tjekke biltrafikken på trafikinfo.dk, busruter på Sydtrafik og Midttrafik og tog hos DSB og Arriva.

Torsdag tørt med en del sol, men i den sydligste del af regionen først på dagen måske endnu skyet. Temperaturer op mellem 7 og 10 grader - ved kyster med pålandsvind lidt køligere. Let til frisk vind fra nordvest og nord, der i løbet af dagen aftager til svag til jævn.

Tak, fordi du læste med.

Med venlig hilsen

Ernst Møller

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu