Træner: Der skal et lille mirakel til

Esbjergs træner, Niels Frederiksen, erkender, at et lille mirakel er nødvendigt for at slå Fiorentina.

Fiorentina bliver den næste opgave for Esbjerg i Europa League, og vestjydernes træner, Niels Frederiksen, ser frem til at møde det italienske storhold.

- Det er en spændende lodtrækning, og vi glæder os meget. Vi kommer til at møde et af de bedste hold i Europa og i Italien. Det bliver en kæmpe mundfuld, men vi glæder os til at tage imod dem den 20. februar, siger Niels Frederiksen.

Han skal forberede sine spillere på mødet med offensive klassespillere som Mario Gómez og Giuseppe Rossi.

- Mit kendskab til holdet er ikke specielt godt, må jeg være ærlig at sige, men der er jo også rigeligt med tid til at få lavet noget analyse på dem. Men vi ved, at de har nogle fantastiske angribere.

Niels Frederiksen har godt to måneder til at forberede sit hold på kampen, og han vil måske selv rejse til Italien for at studere Fiorentina i aktion.

- Vi vil selvfølgelig forberede os optimalt, selv om det er en svær opgave, og at de færreste vil levne os nogen form for chance. Vores chance er ikke ret stor. Det er formentlig et hold, der er endnu dygtigere end dem, vi har mødt i gruppespillet.

- Men når man møder et hold over to kampe, er man aldrig chanceløs. Sådan er det i fodbold. Vi lægger os ikke ned. Vi skal sørge for at få en god oplevelse. Så må vi se, om vi kan lave det lille mirakel, der skal til, siger træneren.

Fiorentina ligger aktuelt nummer fire i den italienske Serie A ? Esbjerg ligger under nedrykningsstregen i superligaen?