TV der bevæger dig

Træningsstart i Esbjerg: Ren overlevelse

Niels Frederiksen til træningsstart i Esbjerg: Vi skal lukke bedre af bagest.

Placeringen under nedrykningsstregen skal forbedres i løbet af foråret, lyder kravet fra Esbjerg-træneren, da Esbjerg fB superligahold begyndte træning mandag.

Det drejer sig om ren overlevelse for Esbjerg i foråret. Vestjyderne, som mandag begyndte træningen, ligger i øjeblikket under nedrykningsstregen. Det skal der helst laves om på meget hurtigt.

Esbjergs cheftræner, Niels Frederiksen, er overbevist om, at klubben kan skabe væsentligt bedre resultater end i Superligaen i slutningen af efteråret.

- Der er to helt vigtige parametre for os: Ydmyghed omkring vores situation og hårdt arbejde. De, der vil være med til det, er med på holdet, og de, der ikke vil, er ikke på holdet.

- Vi kan ikke have, at enkeltspillere står af og slår op i banen, siger Niels Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Allerede ved den første træning tog Niels Frederiksen fat på et af de spillemæssige fokusområder i forberedelserne: At lukke bedre af i defensiven end i efteråret.

I den anden ende af banen skal Esbjerg blive endnu dygtigere til at score mål, og det skal ske ved at bringe så meget tempo og løb ind i spillet som overhovedet muligt.

- Endelig skal vi være dygtige i genpres. Vi så mod Salzburg, hvor svært det er at spille over for et hold, der mestrer det, påpeger Niels Frederiksen.

Esbjerg indleder 2014 med et par europæiske topkampe mod Fiorentina i 1/16-finalerne af Europa League. Første kamp af to spilles på hjemmebane 20. februar, inden returopgøret venter i Firenze en uge senere.

På lørdag bliver der lejlighed til at teste den defensive organisation, når Esbjerg møder Bundesliga-mandskabet Mainz i en træningskamp.

I den kamp kan det blive et gensyn med den tidligere Esbjerg-spiller Niki Zimling, som i dag spiller for Mainz, som også har Bo Svensson i truppen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden