Trafikken glider til Spejdernes Lejr

Det kan give trafikale problemer, når 37.000 spejdere skal ankomme til Spejdernes Lejr. Indtil videre er en tredjedel af busserne dog ankommet uden problemer.

Vejene i og omkring Sønderborg er godt fyldte i dag, når omkring 37.000 Spejdere ankommer til Spejdernes Lejr. Indtil videre er trafikken gledet uden problemer. 

- 200 ud af i alt 600 busser er nu ankommet til Spejdernes Lejr ved Sønderborg. Trafikken glider uden problemer, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på twitter. 

Hver bus har 10 min. til at sætte 50 spejdere af, og de kører i en lang karavane ned mod lejren.  

Spejdernes Lejr har nøje planlagt spejderens ankomst i samarbejde med myndighederne, så alle kan komme frem til lejren uden at skulle holde for længe i kø.

Derfor er der lavet nogle trafikale ændringer, der betyder, at alle køretøjer skal over Alssundbroen, hvor de skal af på den første rampe, hvis de skal deltage i Spejdernes Lejr. Der er sat skilte op, der guider. Lørdag fra kl.6.00 til 22.00 er Vestermark spærret for kørsel fra Nørrekobbel/Bosager og ud mod Kær. 

Færdselspolitiet hjælper også med at afvikle trafikken og holder klar med fotovogne, så de kan blitze dem, der kører for stærkt. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.