Tre bilister uden kørekort fik taget deres bil af politiet

Tre bilister fra Sønderborg-området fik onsdag konfiskeret deres biler, da politiet stoppede dem, mens de kørte bil i frakendelsestiden efter spritkørsel.

Hele tre bilister måtte aflevere både deres bilnøgler og køretøjet, da de onsdag blev stoppet i Sønderborg - og det viste sig, at de tre bilister gentagne gange havde kørt bil uden gyldigt kørekort eller i frakendelsestiden.

 - Det skete tre forskellige steder i Sønderborg i løbet af dagen af vores almindelige patruljer. Der var ikke tale om en særlig målrettet indsats - men vi er altid opmærksomme, når vi møder trafikanter, som vi ved _ eller har god grund til at tro - ikke må køre bil efter spritkørsel eller andre grove færdselsforseelser, siger vagtchef Erik Lindholt, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD. 

Siden 2012 har politiet konsekvent beslagtlagt bilen, når der er tale om spritkørsel over en vis promille, gentage tilfælde af spritkørsel eller kørsel i frakendelsestiden.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.