TV der bevæger dig

Tre bilister uden kørekort fik taget deres bil af politiet

Siden 2012 har politiet konsekvent beslagtlagt bilen, når der er tale om spritkørsel over en vis promille, gentage tilfælde af spritkørsel eller kørsel i frakendelsestiden.Det betyder, at de beslaglagte biler hober sig sig op på politiets arealer.

Tre bilister fra Sønderborg-området fik onsdag konfiskeret deres biler, da politiet stoppede dem, mens de kørte bil i frakendelsestiden efter spritkørsel.

Hele tre bilister måtte aflevere både deres bilnøgler og køretøjet, da de onsdag blev stoppet i Sønderborg - og det viste sig, at de tre bilister gentagne gange havde kørt bil uden gyldigt kørekort eller i frakendelsestiden.

Læs også Lovstramning: 78 biler beslaglagt i år

 - Det skete tre forskellige steder i Sønderborg i løbet af dagen af vores almindelige patruljer. Der var ikke tale om en særlig målrettet indsats - men vi er altid opmærksomme, når vi møder trafikanter, som vi ved _ eller har god grund til at tro - ikke må køre bil efter spritkørsel eller andre grove færdselsforseelser, siger vagtchef Erik Lindholt, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD. 

Siden 2012 har politiet konsekvent beslagtlagt bilen, når der er tale om spritkørsel over en vis promille, gentage tilfælde af spritkørsel eller kørsel i frakendelsestiden.

 


Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App