Tre drabssager på kun to måneder

På mindre end to måneder er Sydøstjyllands Politi blevet kaldt ud til tre drab i Vejle-området. De tre ofre, der har mistet livet, har været mænd i alderen fra 50 til 63 år – og i alle tre sager er kvinder sigtet.

Onsdag eftermiddag blev en 26-årig kvinde varetægtsfængslet sigtet for at have dræbt sin 53-årige kæreste med knivstik på deres fælles bopæl ved Jelling. Hun nægter sig skyldig i manddrab og har forklaret, at hun handlede i nødværge, da den 53-årige ville tvinge hende til sex. 

Drabet, som kvinden selv anmeldte onsdag morgen, er det tredje i Vejle-området siden tirsdag den 11. april.

Her blev en 62-årig fundet død i sin lejlighed i Tønnesgade i Vejle. Samme dag blev en 53-årig kvinde anholdt og sigtet for at have forårsaget den 62-årige mands død ved at skubbe ham ned fra en trappe og efterlade ham hjælpeløs og i beruset tilstand. Kvinden nægtede sig skyldig i drab og blev efter nogle ugers varetægtsfængsling løsladt, mens politiet fortsat efterforsker sagen med hende som eneste sigtet. 

Lørdag den 29. april blev en 50-årig mand blev sparket og slået til døde i en lejlighed i lejlighed Fredericiagade i Vejle. Her blev to kvinder på henholdsvis 36 og 40 år og to mænd på 21 og 50 år anholdt. I et grundlovsforhør blev den ældste kvinde og de to mænd varetægtsfængslet, hvad de fortsat er.