TV der bevæger dig

Tre-For's kunder skal på barrikaderne

Tre-For er sponsor for sporten, bl.a. KIF. Kritikerne vil vide, hvad der foregår.

Fire fremtrædende politikere indkalder til høring om Tre-For. De vil skabe en folkebevægelse for åbenhed i selskabet.  Det skriver Vejle Amts Folkeblad/Fredericia Dagblad i dag.

Protest-møde

Tidligere borgmester Uffe Steiner Jensen (S), viceborgmester Mads Lund (I), Ivan Toftgaard (SF) og Inger Nielsen (K) står bag initiativet - ikke som politikere, men som kunder og forbrugere i selskabet.

25. maj skal Tøjhuset i Fredericia runge af protester mod million-dyre sponsoraftaler på Fyn, lukkede dagsordner og fortrolige beslutninger uden om forbrugerne i forsyningsselskabet Tre-For.

- Vi håber, at mange vil møde op og give udtryk for, at de er enige med os, og at det kan gøre indtryk på bestyrelsen og ledelsen i Tre-For, siger Mads Lund.

Voldsom arrogance

De fire mener, at det er udtryk for voldsom arrogance, at bestyrelsen og ledelsen så kontant afviser at fortælle, hvad sponsoraftalerne indeholder.

- Jeg havde måske troet, at de mange læserbreve og protester ville udløse et lille knæfald, og de ville forklare sig og som minimum orientere repræsentantskabet om aftalerne i detaljer. Men de gør det modsatte, siger han.

De fire mener, at bestyrelsen har undervurderet reaktionen hos forbrugerne.

- Det virker, som om vi har en bestyrelse, der slet ikke magter at tale direktionen imod, siger Ivan Toftgaard.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden