Tre mænd varetægtsfængslet for voldtægt på pizzeria

Tre unge mænd er blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for at have voldtaget en 17-årig pige på et pizzeria i Aabenraa.

Politiets arbejde på Savannah Pizza & Burgerhouse på Rådhusgade i Aabenraa har nu ført til, at de tre personer, som fredag blev anholdt, efter en 17-årig pige anmeldte en voldtægt i pizzariet, er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

- Jeg kan bekræfte, alle tre mænd er blevet fængslet i fire uger, efter de sidst på dagen fredag blev fremstillet i grundlovsforhør, siger vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre på politiets anmodning.

Politiets teknikere arbejdede fredagen igennem på at sikre spor på pizzeriaet.
Politiets teknikere arbejdede fredagen igennem på at sikre spor på pizzeriaet.
Foto: Local Eyes Agency

Voldtaget på pizzeria

Sagen tager udgangspunkt i en voldtægtsanmeldelse fra en 17-årig kvinde. Ifølge den unge kvinde blev hun omkring ved 4-tiden natten til fredag voldtaget i pizzeriaet på Rådhusgade.

Hele fredag efterforskede politiet derfor sagen og sikrede tekniske spor i pizzeriaet, ligesom tre mænd på henholdsvis 19, 19 og 23 år blev anholdt først på dagen fredag. Og de tre er altså nu varetægtsfængslet i sagen og sigtet for voldtægten. To af dem er kendt af politiet i forvejen.

Den 17-årige kvinde blev fredag undersøgt på et center for voldtægtsofre i Kolding.  

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.