Tre nye konservative ministre møder deres vælgere

De tre nye konservative ministre med partiformand og justitsminister Søren Pape Poulsen i spidsen møder tirsdag aften deres syd- og sønderjyske vælgere på et møde i Kolding.

Mødet i Kolding er de første af tre møder landet over, hvor de tre nye konservative ministre møder deres partimedlemmer.

Formålet med mødet er, at medlemmerne har mulighed for at møde de nye ministre, høre mere om baggrunden for regeringsdannelsen samt stille spørgsmål til ministrene. 

 

quote

 - En regering skal ikke kun holde sig til Christiansborg eller Slotsholmen, og derfor tager det konservative ministerhold nu hul på en tur rundt i landet for at møde vores bagland

Søren Pape Poulsen,  partiformand og justitsminister (K)

- En regering skal ikke kun holde sig til Christiansborg eller Slotsholmen, og derfor tager det konservative ministerhold nu hul på en tur rundt i landet for at møde vores bagland og for at få indspark fra danskerne til, hvordan vi sammen kan skabe et Danmark, som vi alle kan være stolte af. Turnéen skal understrege, at vi er hele Danmarks regering, og at vi tager alle danskere lige seriøst, siger partiformand Søren Pape Poulsen til TV SYD.

Mødet med de konservative ministre foregår på Godset i Kolding og der er alene adgang  for medlemmer af De Konservative, hvoraf 100 på forhånd har meldt sig til.

 

I