Tre nye spillere til KIF

Danmarksmestrene fra KIF Kolding København præsenterede torsdag på et pressemøde tre nye spillere i truppen.

Landsholdsmålvogter Marcus Cleverly blev allerede i februar annonceret som ny spiller, men derudover har håndboldklubben KIF Kolding København skrevet kontrakt med svenske Martin Dolk og danske Magnus Landin.

Martin Dolk kommer fra klubben Hammarby, mens Magnus Landin er hentet fra FC Nordsjælland. Begge spillerne er venstre fløje.

Navnet Landin klinger muligvis bekendt i nogles ører, og det er da også den danske landsholdsmålmand Niklas Landins lillebror.. Magnus er 18 år og har allerede gjort sig bemærket som et af de største talenter i dansk håndbold.

På pressemødet blev det også offentliggjort, at det tremands team, der stod i spidsen for KIF Kolding København i jagten på guldet i den forgangne sæson fortsætter deres samarbejde. Aron Kristjansson, Henrik Kronborg og Bilal Suman har dermed alle forlænget deres aftaler med de danske mestre og pokalvindere.

Kristjansson, der også er landstræner for det islandske landshold, overtog cheftrænerposten fra Henrik Kronborg sidste år, da Kronborg måtte gå på sygeorlov på grund af en dobbelt diskusprolaps.

- Jeg glæder mig meget. Jeg synes, at holdet har leveret en fantastisk indsats på trods af flere skader. Vi viste en stor vindermentalitet i løbet af sæsonen, og vi har et godt samarbejde i trænerstaben, sagde islændingen på pressemødet.

Kronborg raskmeldte sig i april efter et halvt års sygemelding og kom tilbage til KIF som assistenttræner. Dermed nåede han at opleve KIF vinde DM-guld fra trænerbænken.