Tre sejre til is-ligaens tre tophold

Både Sønderjyske, Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates vandt søndag i ishockey-ligaen.

Det blev igen en god aften for topholdene i AL Bank-ligaen søndag, hvor blandt andre ligaens nummer et, Sønderjyske, vandt med overbevisende 8-2 over bundproppen Copenhagen Hockey.

Sønderjyske var mildt sagt overlegne mod Copenhagen Hockey, som var bagud med hele 0-4 efter bare 10 minutters spil på isen.

Kampen startede med andre ord eksplosivt, og den sluttede uden spænding i et roligere tempo.

Michael Eskesen, som scorede sit første mål allerede efter to minutter, leverede et hattrick i kampen. Også Jordan Owens gjorde en flot figur med to mål og to assist.

Copenhagen Hockey ligner sorteper i AL Bank-ligaen med bare fire point efter 13 kampe.

Esbjerg har det heller ikke så nemt, men vestjyderne har dog et point mere, og så har holdet kun spillet 12 kampe.

Også de øvrige tophold i tabellen vandt deres kampe. Frederikshavn White Hawks på andenpladsen vandt 4-1 over Esbjerg. Og Aalborg holdt fast i tredjepladsen med en sejr på 5-4 over Herlev Eagles.