TV der bevæger dig

Tre tyve anholdt på vej væk fra indbrud

Tre indbrudstyve passerede lørdag aften en politibil under deres flugt. Foto: Henning Bagger, Scanpix

Tre unge mænd i alderen 18, 22 og 24 år anholdt efter indbrudsforsøg lørdag aften. De fremstilles i grundlovsforhør søndag.

På vej væk fra et indbrudsforsøg lørdag aften ved 21-tiden valgte tre unge mænd at køre den forkerte vej væk fra et indbrudsforsøg, hvis de ville slippe ustraffede fra deres gerning.

De kørte nemlig lige i favnen på politiet, der var kaldt ud til en villa på Fredstedvænget i Haderslev, efter flere alarmer var gået.

Politiet passerede en bil med tre personer, der svarede til signalementet af indbrudstyvene, og vendte om for at standse den.

- Vi anholdt tre mænd i alderen 18, 22 og 24 år. De er alle fra Haderslev og omegn og bliver søndag kl. 12.30 fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Sønderborg, fortæller vagtchef Ivan Gohr Jensen, Syd- og Sønderjyllands Politi.

De tre mænd har tilbragt natten i Haderslev arresthus.

Efter anholdelsen ransagede politiet flere adresser i Haderslev, hvor de fandt tyvekoster fra flere indbrud. Lørdag fik de tre mænd intet med sig fra indbruddet, da de formentlig blev forstyrret og tog flugten. 

Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App