Tre Vejle-spillere på vej væk

Kriseramte Vejle Boldklub, som overvintrer midt i 1. division, mister måske tre af sine markante spillere. Ibrahim Salou rejser mandag til Kina, hvor han er tæt på en kontrakt, og Valentino Lai og Adeshina Lawal er på vej til prøvetræning på Cypern.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad mandag.

Salou har spillet 20 kampe og scoret fire mål for Vejle Boldklub. Han er ghaneser, men har belgisk pas. Han kom til Vejle fra 2. bundesliga og er en af klubbens højest-lønnede, noterer lokalavisen.

Ikke enige om lønnen

Lawal og Lai har begge kontraktudløb til sommer. Derfor har de begge fået lov at tage til prøvetræning på Cypern, mens holdkammeraterne løber rundt på kunstgræsbanen i Bjerre.

Vejle Boldklub vil ikke forlænge med Lawal - mens klubben gerne vil beholde Valentino Lai, men parterne er meget uenige om lønnen.

Ikke udsigt til at Brian Nielsen bliver solgt

Derimod er der ikke umiddelbare tegn på, at Brian Nielsen forlader Vejle Boldklub.

- Der har været følere fra både danske og udenlandske klubber, men der har ikke været konkrete bud, siger direktør Henrik Tønder til Vejle Amts Folkeblad.

Brian Nielsen var i december til prøvetræning hos Schalke 04, hvor han blev skadet. Vejle-klubben har efterfølgende intet hørt fra tyskerne.