Trefor kommer med overskud på 150 millioner

Energikoncernen Trefor præsterede et godt årsregnskab for 2014. 150 millioner kroner har koncernen i overskud, inden skatten er betalt.

Årsregnskabet for 2014 viser et overskud på 150 millioner kroner før skat, hvilket er en fremgang på 32 % i forhold til et før. Det skriver Trefor i en pressemeddelelse.

Årsregnskabet blev forelagt og godkendt af bestyrelsen torsdag, og Trefors administrerende direktør, Knud Steen Larsen, er tilfreds med resultatet.

- Vi kan være fuldt tilfredse med 2014. Vi har fortsat den positive udvikling og levet op til forventningerne. Den sunde udvikling er en helt klar konsekvens af vores strategi om en moderat vækst på toplinjen og en stærk vækst på bundlinjen. Vi har haft en moderat omsætningsfremgang, men altså endnu en gang været gode til at tjene penge, siger Knud Steen Larsen.

2014 var et år med meget bemærkelsesværdige begivenheder i TREFOR koncernen. Først og fremmest lykkedes det at få en stor og omfattende aftale med TDC på plads, hvor TDC får adgang til TREFORs fibernet. Aftalen sikrer, at kunderne får det bedste fra to verdener ? et unikt og lynhurtigt fibernet samt indhold og services fra Danmarks mest professionelle og klart største spiller på tele‐ og tv‐markedet.