Tricktyv varetægtsfængslet

En 58-årig mand, som den seneste uge har snydt sig til kontanter i butikker i Esbjerg, Varde, Haderslev og Ribe, er blevet varetægtsfængslet frem til 1. december.

Fredag pågreb Syd- og Sønderjyllands Politi en 58-årig mand fra Kroatien, efter at han forsøgte at snyde sig til kontanter i en Matas i Ribe. Manden har den seneste uge snydt sig til et ukendt pengebeløb i forretninger i både Esbjerg, Varde, Haderslev og Ribe.

Det lykkedes ikke for manden at snyde personalet i Matas i Ribe, som var advaret af politiet om hans hærgen de seneste dage. Da de samtidig kunne give et godt signalement af den 58-årige, lykkedes det politiet at anholde ham senere fredag.

Lørdag formiddag blev den 58-årige kroat fremstillet i grundlovsforhør og blev varetægtsfængslet frem til 1. december

Manden er typisk kommet ind i forretninger og har købt for et mindre beløb, hvor han så betaler med en 500-kroneseddel, som han efterfølgende beder om at få vekslet. Det er lykkedes manden, at skabe så meget forvirring, at han er endt med at komme fra butikkerne med en ekstra 500-kroneseddel.

Den 58-årige kroat har erkendt at stå bag tricktyverierne i Esbjerg, Varde, Haderslev og Ribe, men politiet mistænker ham for at have flere forhold på samvittigheden.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.