TV der bevæger dig

Tricktyv varetægtsfængslet

58-årig kroat varetægtsfængslet frem til 1. december. Foto: Scanpix

En 58-årig mand, som den seneste uge har snydt sig til kontanter i butikker i Esbjerg, Varde, Haderslev og Ribe, er blevet varetægtsfængslet frem til 1. december.

Fredag pågreb Syd- og Sønderjyllands Politi en 58-årig mand fra Kroatien, efter at han forsøgte at snyde sig til kontanter i en Matas i Ribe. Manden har den seneste uge snydt sig til et ukendt pengebeløb i forretninger i både Esbjerg, Varde, Haderslev og Ribe.

Det lykkedes ikke for manden at snyde personalet i Matas i Ribe, som var advaret af politiet om hans hærgen de seneste dage. Da de samtidig kunne give et godt signalement af den 58-årige, lykkedes det politiet at anholde ham senere fredag.

Lørdag formiddag blev den 58-årige kroat fremstillet i grundlovsforhør og blev varetægtsfængslet frem til 1. december

Manden er typisk kommet ind i forretninger og har købt for et mindre beløb, hvor han så betaler med en 500-kroneseddel, som han efterfølgende beder om at få vekslet. Det er lykkedes manden, at skabe så meget forvirring, at han er endt med at komme fra butikkerne med en ekstra 500-kroneseddel.

Den 58-årige kroat har erkendt at stå bag tricktyverierne i Esbjerg, Varde, Haderslev og Ribe, men politiet mistænker ham for at have flere forhold på samvittigheden.

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden