Trods nederlag tirsdag glæder Esbjerg Energy sig til at møde rivalerne i Herning

I morgen aften spilles kamp nummer fire om det danske ishockeymesterskab. Det sker i Herning hvor det førende hold Blue Fo møder Esbjerg Energy.

Trods nederlaget til de Blå Bjørne fra Herning tirsdag, hvor midtjyderne besejrede Esbjerg-holdet med hele 5-0, og Herning bragte sig foran med to sejre mod en, og hvor der kræves fire sejre før guldet er sikret.

- Det er nok vores dårligste kamp i slutspillet. Men respekt til Herning. De spiller jo, som de skal og det giver os problemer. Men så må vi jo finde ud af hvad vi nu skal, konkluderer backen Kasper Jensen i en pressemmedelse fra Esbjerg Energy.

-Vi skal acceptere, at det kan blive en kamp, hvor der kun bliver scoret et mål eller to mål, og så tage den derfra, supplerer assistent-træner Thor Dresler.

Herning Blue Fox slog Odense og Frederikshavn på vej til finaleserien. Esbjerg Energy sendte Rødovre og SønderjyskE ud af guldkampen. 

- Vi har trænet lidt, og har talt om de ting, som vi skal forbedre. Så er der jo som bekendt en ny kamp fredag. En fjerde finalekamp i Herning. Så der er masser at se frem til. Det er helt perfekt, griner Kasper Jensen.