TV der bevæger dig

Tuk-tuk knallert kørte forvirret rundt på motorvej

Det var en rød tuk-tuk knallert - noget lignende denne model - der lørdag aften havde forvildet sig ned på Esbjergmotorvejen. Foto: Lars Bahl

En 70-årig kvinde havde forvildet sig ned på Esbjergmotorvejen, hvor hun kørte flere kilometer imod trafikken i sin trehjulede tuk-tuk knallert.

En rød tuk-tuk knallert fik alarmerne til at bimle hos Syd- og Sønderjyllands Politi lørdag aften.Opkaldene kom fra bilister, der havde passeret det trehjulede køretøj på motorvejen omkring Holsted og Brørup.

I første omgang kørte den 70-årige kvinde, der kommer fra Brørup, i samme retning som trafikken. En bilist i modsatte kørebane kørte af motorvejen for at vende om og forsøge at stoppe knallerten. Men i mellemtiden havde den 70-årige tuk-tuk fører bestemt sig for at skifte retning og i stedet køre mod trafikken.

- Bilisten, der ville hjælpe, havde nær ramt knallerten, der kom kørende imod trafikken. Den havde ikke meget lys på, så det var nær gået galt, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Jørn Lindhardt til TV SYD.

En patrulje fik øje på knallerten, der kørte langs midterrabatten øst for Holsted, og holdte ind for at standse den 70-årige spøgelsesbilist.

- Det var en farlig situation for vores betjente. De måtte kravle over autoværnet og få guidet kvinden ud i nødsporet, siger Lindhardt.

Det er ikke første gang politiet har modtaget opkald, hvor den kvindelige chauffør har været involveret i trafikproblemer. 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden