TV SYD dækker Regentparret massivt

TV SYD har sat alle sejl ind på at følge Regentparrets besøg i Vejle onsdag - helt fra indsejlingen i Vejle havn og til sidste punkt på den kongelige dagsorden.

Regentparret sejler onsdag med kongeskibet Dannebrog ind i Vejle Havn, og du kan være med på første række, når TV SYD sender live fra det kongelige besøg på TV SYD+ og på tvsyd.dk.

Livesendingen begynder kl. 9.45, hvor Henrik Skovgaard byder velkommen i TV SYDs studie på Vejle Havn, kort før H.M. Dronningen og H.K.H. Prinsgemalen lægger til kaj i kongeskibet Dannebrog. Studiet vil igennem hele programmet guide jer, når de kongelige gæster bevæger sig rundt i kommunen.

Regentparret starter deres besøg på Vejle Rådhus, hvor borgmester Arne Sigtenbjerggaard officielt byder velkommen. Her har TV SYD et sendehold både inden for og uden for rådhuset, så du som seer hele tiden er med.

Ved næste punkt på dagsordenen er TV SYD også med, når den familieejede virksomhed Good Food Group åbner dørene for Regentparret, hvor de får en smagsprøve på de forskellige produkter, inden Spinderihallernes innovative miljø får lov til at vise deres bedste sider. Her leverer vi selvfølgelig også livebilleder fra.

Regentparret bliver herefter splittet for en stund. H.M. Dronningen besøger Det Kellerske Område i Brejning, mens H.K.H. Prinsgemalen tager til Dan Cake og Torvet i Give, inden Vejle Lystbådehavn danner rammen om dagens afslutning, og TV SYD så småt gør klar til at lukke dagens live-sending ned.

Vi slukker dog først signalet kl. 16.30, så du får hele den kongelige oplevelse med, uanset om du er i nærheden af Vejle eller ej.

Igennem hele dagen kan du også følge med på vores hjemmeside, hvor du kan se en nøje beskrivelse af hele programmet, se video løbende og følge live-opdateringen fra regentparrets besøg.

Også dagens nyhedsudsendelser sendes fra TV SYDs studie på Vejle Havn.

Så er der vidst ikke nogen grund til ikke at tænde for TV SYD+ mellem kl. 9.45 og 16.30 og følge med på TVSYD.DK igennem hele dagen. Vi ses.

Herunder findes en grafisk gennemgang af Dronningens besøg. Klik dig igennem med pilene: