TV der bevæger dig

TV SYD følger ham tværs over Amerika

02:31

Anders Tesgaard på dagens træningstur.

Ruten, som de skal cykle - og indsat holdet omkring ham: Fra venstre - Tommy Nowack, Michael Pedersen, Christian Ørskov, Tonny Popescu, Marie Vork, Anders Tesgaard, Pernille Vork, Stig Bo, Kim Gram (fra TV SYD) og Ole Hemme Hansen.

1 af 6

Anders Tesgaard fra Esbjerg er klar til at cykle tværs over USA for tredje gang. TV SYD er med på det hold på ni personer, som følger ham fra starten i Oceanside i Californien til målet i Annapolis på østkysten.

I de sidste måneder har Anders Tesgaard kørt over 1000 kilometer om ugen. Han har prøvet turen to gange før, så han frygter ikke, om han fysisk kan gennemføre. Men siddesår eller seneskader i skulder og nakke kan bremse ham.

- Vi kører i temperaturer fra nul grader i bjergene til 40-45 grader i Arizonas ørken. De første fem dage kører vi meget i ørken, fortæller han TV SYD, som har mødt ham til dagens træning.

I 2012 faldt Anders Tesgaard faktisk af cyklen, fordi han faldt i søvn. Men det er han mentalt forberedt på denne gang.

Og han har samlet et godt hold, som tager turen med ham. Holdet består af Tommy Nowack, Michael Pedersen, Christian Ørskov, Tonny Popescu, Marie Vork, Anders Tesgaard, Pernille Vork, Stig Bo, Kim Gram (fra TV SYD) og Ole Hemme Hansen.

03:56 Luk video
03:02 Luk video

Hør Anders Tesgaard fortælle om forberedelserne. (var: 3:01)

Youtube om løbet

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden