TV der bevæger dig

TV SYDs brugere på Facebook: Go' idé at forbyde limousiner

Sportsvogn, limousine eller hestevogn? Konfirmanderne bliver ofte hente i dyre køretøjer, når de har sagt amen i kirken. Foto: Colourbox.dk

En præst fra Middelfart har sagt nej til, at hans konfirmander må hentes i sportsvogne og limousiner, når de har sagt ja i kirken. Flertallet på TV SYDs Facebookside er enige.

Det er gået helt over gevind. Sådan lyder flertallet af kommentarerne på TV 2/Fyns historie om, at en præst nu siger fra overfor konfirmandernes ekstravagante køretøjer fra kirken.

Britta Tofte Pedersen skriver:

- Det har taget overhånd og der kunne godt være nogle som står skuffede tilbage.

Flere brugere håber på, at præsten fra Middelfarts holdning også bliver delt af præsterne i det syd- og sønderjyske.

- Jeg håber præstens ide spreder sig som ringe i vandet.Så der i stedet kommer fokus på konfirmationen i stedet for køretøjer, og eventuelt vanvittige dyre gaveønsker, som i dag mange steder er helt ude af proportioner, skriver Rita Nielsen på TV SYDs Facebookside.

- Absolut fantastisk ide. Konfirmation har i mange år været en form for: mer vil have mer' . Det er en sørgelig tendens. Tror seriøst ikke mange blir konfirmeret af rette årsag, men kun pga fest, store gaver og dyre biler. Og det er da kedeligt, kommenterer Jeanette Westphal.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden