TV der bevæger dig

TV SYDs kanal får nyt navn, nyt look og nye programmer

05:44

1 af 2

15. marts relancerer TV SYD 24-timers kanalen.

Når TV SYD i morgen relancerer 24-timers kanalen, bliver det under navnet TV SYD+.

Barnet bliver ikke blot døbt, men også svøbt i nye klær? i form af en nyudviklet grafisk indpakning som både indeholder nyt logo og nyt look i sendefladen. Og så er der produceret nye programmer til super primetime kl. 19.55 hele ugen.

- Allerede i forbindelse med udarbejdelsen af den nye programstrategi i sommeren 2013 besluttede vi, at kanalen skulle have sit eget navn, så seerne nemmere kan finde rundt i kanallandskabet i sendeplanerne, og så de altid ved, på hvilken kanal, de befinder sig.

Og TV SYD er der for seerne. Derfor har det været vigtigt for os, at seerne blev involverede i processen omkring udviklingen af såvel kanalens navn som dens programmer, forklarer kanalchef Pia Lasborg.

Således udskrev TV SYD i efteråret 2013 en konkurrence, hvor seerne kunne komme med deres bud på navn til kanalen. Syd- og sønderjyderne kvitterede med over 300 navneforslag. Vindernavnet, TV SYD+ blev leveret af Otto T. Ravn fra Vejle.

- Valget faldt på TV SYD+ fordi navnet signalerer merværdi ? mere at komme efter. Samtidig indikerer det, at vores primære målgruppe er i +alderen, og parate til at se TV der bevæger, og TV, der gør en forskel. Og det gør programmerne på TV SYD+, mener Pia Lasborg.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden