TV SYDs kanal får nyt navn, nyt look og nye programmer

15. marts relancerer TV SYD 24-timers kanalen.

Når TV SYD i morgen relancerer 24-timers kanalen, bliver det under navnet TV SYD+.

Barnet bliver ikke blot døbt, men også svøbt i nye klær? i form af en nyudviklet grafisk indpakning som både indeholder nyt logo og nyt look i sendefladen. Og så er der produceret nye programmer til super primetime kl. 19.55 hele ugen.

- Allerede i forbindelse med udarbejdelsen af den nye programstrategi i sommeren 2013 besluttede vi, at kanalen skulle have sit eget navn, så seerne nemmere kan finde rundt i kanallandskabet i sendeplanerne, og så de altid ved, på hvilken kanal, de befinder sig.

Og TV SYD er der for seerne. Derfor har det været vigtigt for os, at seerne blev involverede i processen omkring udviklingen af såvel kanalens navn som dens programmer, forklarer kanalchef Pia Lasborg.

Således udskrev TV SYD i efteråret 2013 en konkurrence, hvor seerne kunne komme med deres bud på navn til kanalen. Syd- og sønderjyderne kvitterede med over 300 navneforslag. Vindernavnet, TV SYD+ blev leveret af Otto T. Ravn fra Vejle.

- Valget faldt på TV SYD+ fordi navnet signalerer merværdi ? mere at komme efter. Samtidig indikerer det, at vores primære målgruppe er i +alderen, og parate til at se TV der bevæger, og TV, der gør en forskel. Og det gør programmerne på TV SYD+, mener Pia Lasborg.