TVSYD.dks brugere om frivillig børnepasning: Dårlig idé!

Hedensted Kommune vil lade frivillige og forældre bemande daginstitutioner for at få råd til at udvide åbningstiderne. Men dét er en dårlig ide, mener flertallet af TVSYD.dks brugere.

- Jeg vil ikke være tryg ved at overlade mit barn til uuddannede personer.

Sådan lyder det fra Connie Judi Justenborg Rieper, som har kommenteret på artiklen omkring Hedensted Kommunes forslag om frivillig børnepasning i daginstitutionerne på TVSYDs facebookside.

Og de fleste af brugerne er enige i, at frivillige ikke hører hjemme i børnehaver og vuggestuer.

Anja Schmidt Hallum Hansen skriver:

- På ingen måde ok. Der skal være pædagogisk personale. Da det er dette der betales for. Og hvis det bliver virkelighed. Er det en meget dyr og dårlig spare plan

Det er Jacob Kamp Lund enig i:

- Jeg siger pænt nej tak. Jeg vil langt hellere have at mine børn bliver passet, stimuleret og hjulpet af en professionel, ligesom Hedensted Kommune nok også foretrækker at have professionelle til bl.a. uddanne deres medarbejdere, til at passe IT-systemerne og deres økonomi. Det er en glidebane på alle måder.

Christina Reed mener, at det er forældrenes eget problem, hvis de har brug for pasning udenfor den almindelig åbningstid.

- Så må man selv hyre en til at komme og passe sine børn. Min storebror og hans kæreste har gjort dette, da de nogle ikke lige kan hente inden kl. 16/17. Godt nok i dagpleje men burde de så også klage?, skriver hun på TVSYDs facebookside.

Men hvad mener du? Kan det være en god idé for at få børnefamiliers hverdag til at hænge sammen?

Deltag i debatten på TVSYDs facebookside:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.