TV der bevæger dig

Twitter-ironi efter pokalsejr til SønderjyskE

SønderjyskEs karantæneramte træner Lars Søndergaard måtte se kampen i Aarhus fra tribunen efter dommer-kommentarer på twitter - men havde overskud til munter og irronisk dommer-tweet..

Der måtte straffespark-konkurrence til inden SønderjyskE tirsdag kom videre i pokalturneringen med samlet 6-5-sejr i Aarhus mod AGF. SønderjyskEs karantæneramte træner Lars Søndergaard måtte se kampen fra tribunen efter dommer-kommentarer på twitter. Han sendte også i aftes en ironisk dommer-hilsen.

Lars Søndergaard afsonede den sidste af to dages karantæne for antydninger af, at superligadommer Anders Poulsen var for "flink" med straffespark til FC København - men straffesparkene i pokalkampen mod AGF var jo alle givne på forhånd i form af straffespark-konkurrencen, der måtte afgøre opgøret, der sluttede 1-1.

Først i den ordinæres kamps tredje tillægsminut fik Johan Absalonsen udlignet til 1-1 for SønderjyskE.

I den forlængede spilletid var der dog langt mellem chancerne, hvor AGF stod for det mest dramatiske højdepunkt med en korrekt annulleret scoring i første del af forlængelsen.

Marin Skender indledte straffespark-konkurrencen med at snuppe Kim Aabech´s forsøg, og da SønderjyskE eksekverede de resterende muligheder, lykkedes det at vinde i Aarhus.

SønderjyskE fandt ikke for alvor rytmen inden pausen, som AGF kunne gå til foran med 1-0.

Efter pausen blev det bedre for de lyseblå, der især på dødbolde var farlige. Hjemmeholdet fightede dog og kæmpede bravt, og havde en stor mulighed for at lukke kampen i de døende minutter. I stedet fik løverne muligheden i overtiden, og her slog Johan Absalonsen til.

Et indlæg fra Marvin Pourié blev resolut flugtet i mål i kampens tredje tillægsminut, og så ventede en nervepirrende fortsættelse.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden