Twitter starthjælp til kandidater

Lokale kandidater til det kommende kommunalvalg strømmer til de regionale mediers fælles Twitter-initiativ. Nu tilbyder TV SYD starthjælp til de kandidater, der er nye på det sociale medie.

110 lokale kandidater er allerede knyttet til Twitter-profilen @kvsyd, der samler valgdebatten i hele Syd- og Sønderjylland.

Lørdag formiddag vil redaktionslederen for online medier på TV SYD, Bjørn Olsen, sidde klar ved telefonen og pc'en og give gode råd til de kandidater, der brug for at blive hjulpet i gang.

- For mange er Twitter stadig nyt, og vi ved, at der er nogen, der tøver med at bruge det, fordi de ikke kender mediet. De skal også ha' en chance for at komme godt i gang, siger Bjørn Olsen.

Den store tilslutning til den fælles valgdebat, har betydet, at det allerede nu er blevet en vigtig platform for politikerne i valgkampen.

 

TWITTER STARTHJÆLP


Lørdag den 5. oktober mellem kl. 10.00 - 12.00 kan lokale kandidater fra Syd- og Sønderjylland få gode råd til at komme i gang på Twitter.Man kan ringe direkte til Bjørn Olsen på 24 29 14 16Sende mail til: bjol@tvsyd.dkTweete til: https://twitter.com/BjoernOlseneller spørge på TV SYDs Facebookside www.facebook.com/tvsyd

FAKTA
Det er der Nordschleswiger, Fredericia Dagblad, Vejle Amts Folkeblad, Horsens Folkeblad, P4 Trekanten, DR Syd og TV SYD, der har taget initiativ til den fælles Twitter-profil @kvsyd
Under valget vil alle medierne formidle debat fra de samme hashtags (emneord), som er det overordnede #kvsyd og lokale hashtags fra kommune, som altid er #(kommunenavn)pol ? eks. #aabenraapol
Samtidig vil alle medierne udsende deres valgnyheder på den fælles Twitter-profil.