Tynd Fakta-røver løb med hele kassen

En høj og tynd mand truede sig til et kasseapparat med indhold i Fakta i Nordborg. Røveren smed dog kassen med alle penge i behold, da vidne forfulgte ham.

Syd- og Sønderjyllands Politi er på jagt efter en høj, spinkel mand, som torsdag aften begik røveri mod Fakta på Løjtertoft i Nordborg.

Røveriet skete kort før klokken 21.

- En maskeret mand med kniv kom ind i butikken og truede kassemedarbejderen med en kniv. Den maskerede mand tog hele kasseapparatet og løb fra stedet med et vidne i hælene. Det fik røveren til at smide kasseapparatet fra sig efter en kort jagt. Han forsvandt mod nord - og siden har ingen set ham, siger vagtchef Nikolaj Hølmkjær, Syd- og Sønderjyllands Politi, fredag morgen til TV SYD. 

Røveren beskrives som 185 centimeter høj og tynd. Han var iført en mørkeblå hættetrøje, en mørk kasket og solbriller og underansigtet skjult af en hvidternet bandana.

- Vi har ingen oplysninger om røverens alder - men der i hvert fald tale om en mand i den løbedygtige alder, siger vagtchef Nikolaj Hølmkjær med smil i stemmen.

Det er det andet røveri i denne uge mod en Fakta-forretning i TV SYDs område. Tirsdag formiddag truede en ung mand med en pistol sig til cigaretter mod Fakta i Hedensted. En 22-årig mand fra Brædstrup blev efter mindre end to timer på fri fod anholdt og sidder nu varetægtsfængslet.