TV der bevæger dig

Tysk bilist stak af: Politiet frygter ikke længere for hans tilstand

00:55

Onsdag formiddag er der stadigvæk meget mystik over omstændighederne ved en ulykke i nat på motorvej E 45 i sydgående retning mellem afkørsel 69 Haderslev S og afkørsel 70 Aabenraa N.

Onsdag formiddag er der stadigvæk meget mystik over omstændighederne ved en ulykke i nat på motorvej E 45 i sydgående retning mellem afkørsel 69 Haderslev S og afkørsel 70 Aabenraa N. Foto: Local Eyes

1 af 2

Syd- og Sønderjyllands Politi frygter ikke længere, at en tysk flugtbilist flakker kvæstet rundt efter mystisk bil-ulykke på motorvej natten til onsdag.

Onsdag formiddag er der stadig meget mystik omkring omstændighederne ved en ulykke i nat på motorvej E45 i sydgående retning.

Læs også Mystisk ulykke - politiet leder efter forsvunden bilist

Politiet fik en anmeldelse om ulykken klokken 02.58. Meldingen gik på en væltet bil på motorvejen. 

I forbindelse med en anden af nattens opgaver havde politiet tilkaldt en hundefører til Aabenraa. Da han var på vej til Aabenraa, var han lige ved at køre ind i den fuldstændigt mørkelagte tyske indregistrerede bil, som lå i første vognbane på motorvejen.

Klik her og se flere billeder hos Local Eyes. 

Motorvejen var spærret frem til klokken 06.45 i morges, mens politiet ledte efter føreren af ulykkesbilen. Man frygtede, at bilens fører lå slynget ind på marken eller flakkede rundt i chokeret tilstand.

Han er stadig som sunket i jorden, og vi tror, at han skjuler sig med vilje på grund af dårlig samvittighed. 
 

Nikolaj Hølmkjær, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Vi har nu fået kontakt til ulykkesbilens ejer, der bor et godt stykke nede i Tyskland. Han fortæller, at han har lånt bilen ud til en kammerat, der har viderelånt bilen til endnu en kammerat - alle tyskere. Den historie sammmenholdt med, at tændingsnøglen er fjernet fra ulykkesbilen, får os til at vurdere, at ulykkesbilens fører har taget flugten uden større kvæstelser, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Nikolaj Hølmkjær, til TV SYD og tilføjer:

- Han er stadig som sunket i jorden, og vi tror, at han skjuler sig med vilje på grund af dårlig samvittighed.

 Ulykken skete mellem afkørsel 69 Haderslev S og afkørsel 70 Aabenraa N.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden