TV der bevæger dig

Tysk bilist stak af: Politiet frygter ikke længere for hans tilstand

00:55

Onsdag formiddag er der stadigvæk meget mystik over omstændighederne ved en ulykke i nat på motorvej E 45 i sydgående retning mellem afkørsel 69 Haderslev S og afkørsel 70 Aabenraa N.

Onsdag formiddag er der stadigvæk meget mystik over omstændighederne ved en ulykke i nat på motorvej E 45 i sydgående retning mellem afkørsel 69 Haderslev S og afkørsel 70 Aabenraa N. Foto: Local Eyes

1 af 2

Syd- og Sønderjyllands Politi frygter ikke længere, at en tysk flugtbilist flakker kvæstet rundt efter mystisk bil-ulykke på motorvej natten til onsdag.

Onsdag formiddag er der stadig meget mystik omkring omstændighederne ved en ulykke i nat på motorvej E45 i sydgående retning.

Læs også Mystisk ulykke - politiet leder efter forsvunden bilist

Politiet fik en anmeldelse om ulykken klokken 02.58. Meldingen gik på en væltet bil på motorvejen. 

I forbindelse med en anden af nattens opgaver havde politiet tilkaldt en hundefører til Aabenraa. Da han var på vej til Aabenraa, var han lige ved at køre ind i den fuldstændigt mørkelagte tyske indregistrerede bil, som lå i første vognbane på motorvejen.

Klik her og se flere billeder hos Local Eyes. 

Motorvejen var spærret frem til klokken 06.45 i morges, mens politiet ledte efter føreren af ulykkesbilen. Man frygtede, at bilens fører lå slynget ind på marken eller flakkede rundt i chokeret tilstand.

Han er stadig som sunket i jorden, og vi tror, at han skjuler sig med vilje på grund af dårlig samvittighed. 
 

Nikolaj Hølmkjær, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Vi har nu fået kontakt til ulykkesbilens ejer, der bor et godt stykke nede i Tyskland. Han fortæller, at han har lånt bilen ud til en kammerat, der har viderelånt bilen til endnu en kammerat - alle tyskere. Den historie sammmenholdt med, at tændingsnøglen er fjernet fra ulykkesbilen, får os til at vurdere, at ulykkesbilens fører har taget flugten uden større kvæstelser, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Nikolaj Hølmkjær, til TV SYD og tilføjer:

- Han er stadig som sunket i jorden, og vi tror, at han skjuler sig med vilje på grund af dårlig samvittighed.

 Ulykken skete mellem afkørsel 69 Haderslev S og afkørsel 70 Aabenraa N.

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu